2024. május 8. - Mihály

Zuhanytálca, avagy nem mindegy, min állsz!

Ha eljutottál ehhez a cikkhez, akkor biztosan felújítasz vagy építkezel, és épp a fürdőszobád zuhanyrészénél tartasz.
2021. július 12. hétfő 19:35 - HírExtra

Mindenki tudja, és mindenki figyel arra, ahonnan a víz folyik, vagyis a zuhanyfejek, a zuhanyszettek hatalmas figyelmet élveznek, és mellettük sokszor eltörpül a zuhanytálca, mint olyan.

Pedig nem kellene, hogy így legyen. A SzaniterOnline.hu prémiumminőségű termékkínálata nem hagyja, hogy rosszul válassz! Igenis az is fontos, hogy min ácsorogsz addig, amíg folyatod magadra a vizet.

Milyen a jó zuhanytálca?

Elsősorban a fürdőszobádba méretben passzoló és a te saját ízlésvilágodhoz igazodó.

Manapság már nem kell az egyszerű, hagyományos formákkal megelégedned, választhatsz szögletes vagy íves formájú zuhanytálcákat is, amilyet a fürdőszoba formája és mérete megenged, és ami a te ízlésvilágodba is belefér.

Sőt, a formavilág mellett még a színekkel is tudsz játszani: a fehéret csak akkor kell választanod, ha valóban azt szeretnéd, minden egyéb esetre ott van például a matt fekete vagy épp a szürke.

Bármelyiket is választod, a SzaniterOnline.hu kínálatában csak prémiumminőségű darabokat találsz, és ez talán az egyik legfontosabb kritérium.

Gondolom, te sem szeretnéd minden második évben zuhanytálca csereprogramra beutalni magad. Még a gondolat is iszonyatos, igaz? Ezért is kiemelkedően fontos, hogy alapos átgondolás után okosan dönts!

A szín és a méret pipa, másra is figyeljek?

A komplett zuhanyzó összeállítása tálcástul, zuhanyszettestül, kabinostul bizony eléggé komplex feladat, rengeteg tartozékra és kiegészítő elemre is szükség van. Egy laikus nem is gondolná, hogy mennyi elem áll össze eggyé ahhoz, hogy egy forró nyári nap végén egy kellemes, hűsítő zuhanyt vehessünk. No, de térjünk csak még vissza a zuhanytálcákhoz és a kiegészítőkhöz!

Ezeknek a megvásárlásánál két fő pontot érdemes szem előtt tartani:

1. Mindenképp érdemes egy helyről megvásárolni a részeket, mert még egy gyártó is több szériával áll a vásárlók rendelkezésére; fontos, hogy ugyanabból a szériából vásárolj meg minden szükséges alkatrészt.

2. Erősen javallott szakértőtől tanácsot kérni, hiszen ha elmondod az igényeid, hogy számodra mi a fontos, ő fog tudni ajánlani igazán neked valót, hiszen a kínálatot mégiscsak ő ismeri igazán.

Most már biztosan fejben a zuhanytálcakínálatnál jársz, így azt javasoljuk, tanulmányozz át minden lehetőséget, és végül válaszd ki a tökéletes modellt!

Mi jön ezután?

Ha már végigküzdötted magad a zuhanytálca-választás rögös útján, és eldöntötted, melyik lesz számodra és a fürdőszobád számára a legtökéletesebb választás, akkor nincs más hátra, minthogy beszerezd és beszereltesd, és jutalmul beállj a vadonatúj zuhanytálcába a víz alá, és élvezd, ahogy vízsugarak kényeztetnek, és lemossák rólad a felújítás összes porát! 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását