2024. május 3. - Tímea, Irma

Le kell állítani a tolvajkormányt

Az MSZP szóvivőjének szavai szerint a szocialisták azért fogtak össze a demokratikus ellenzék pártjaival, hogy leváltsák "a tolvaj Orbán-Simicska-kormányt", amely munkájának eredményeként az emberek rosszabbul élnek, mint három éve.
2013. augusztus 30. péntek 12:48 - HírExtra
Török Zsolt pénteki sajtótájékoztatóján Hoppál Péter Fidesz-szóvivő közlésére reagált, aki az ellenzéki megállapodással kapcsolatban arról beszélt: a "bukott baloldal" politikusai nem tesznek mást, mint személyes ambíciók alapján osztozkodnak a hatalmon. Bírálta, hogy semmi nem derült ki az ellenzékiek programjából.

Török Zsolt közölte: az MSZP minden ágazatra vonatkozóan elkészítette programját, amelynek összefoglalóját az ellenzéki összefogás vezetői - Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője -együtt mutattak be.

Felhívta a figyelmet, hogy míg a Fidesz a régi szereplők visszatérését kifogásolta a baloldalon, az MSZP felső vezetésének átlagos életkora 40 év alatt van. Ezzel szemben a Fidesz vezetése jóval öregebb, "a Fidesz tele van korábbi MSZMP-sekkel, volt komcsikkal és olyanokkal, akik az elmúlt 23 évben vagy az azt megelőző állampárti időszakban jól meggazdagodtak a politikából" – jelentette ki.

Szerinte a Hoppál Péter által vázolt gazdaságpolitikai tervek, amelyeket a Fidesz szóvivője a baloldalnak tulajdonít, a Fidesz titkos gazdaságpolitikájának részei lehetnek. Hiszen a Fidesz a bankokkal összekacsint a háttérben, és ahogy az elmúlt három évben, úgy most is csak szóban harcol ellenük, a gyakorlatban viszont együtt osztoznak a hasznon - mondta Török Zsolt.

Úgy összegzett: új, demokratikus kormányra van szükség, mivel az elmúlt három évben emelkedett az államadósság, nem csökkent a munkanélküliség, az emberek pedig rosszabbul élnek, mint korábban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását