2024. május 3. - Tímea, Irma

Új látvány a Szigeten!

A nemzetközi trendekhez igazodva a látványra kíván a korábbinál is nagyobb figyelmet fordítani idén a Sziget, amely augusztusban több új helyszínnel jelentkezik, és egy hétre "anarchoszindikalista bázisdemokrácián alapuló fesztivál-köztársasággá" alakul.
2013. március 27. szerda 12:32 - HírExtra
"A fesztiválokat kedvezően érintő áfatörvény-módosításból fakadó pluszbevételeket is felhasználva mintegy egymillió eurót költünk idén fejlesztésekre, a látványvilágra. Lesz a zárónapon End Show a nagyszínpadnál tűzijátékkal és fényeffektekkel, David Guetta zenei kíséretével, festékpatronokkal Color Party a Colosseum helyszínen, egy 60 méter magas óriáskerék, valamint kényelmes Sziget Beach az északi csücsök homokpados részén" - mondta Gerendai Károly főszervező a szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Szép Fruzsina programigazgató arról beszélt, hogy a Nagy Utcaszínházat egy világhírű ausztrál társulat biztosítja, a Kelet-európai Vurstli a 60-as, 70-es évek hippikorszakát hozza, és újra lesz ír kocsma színpad, valamint romkocsma negyed.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását