2024. május 3. - Tímea, Irma

Deladap az A38-on

Az A38 Hajón szinte visszatérő vendégnek számító elektronikus „nu-roma” zenekar, a !DelaDap igazán aktuális koncertre készül januárban: mindössze pár nappal az új nagylemez, az I Know What You Want megjelenése után lép fel a hajón, így a koncert lemezbemutató is lesz egyben.
2012. január 17. kedd 14:38 - HírExtra
Emellett a régi-új énekesnő, a magyar származású Melinda Stoika is visszatért a zenekarba, úgyhogy nagyszerű mulatságra van kilátás. Előzenekar a hagyományos roma muzsikát játszó Vojasa, az A38 Hajó mindkét koncertről teelvíziós felvételt készít.

A fellépés egy szívünköz igazán közel álló friss sorozat nyitókoncertje. Az immár húsz éves Sziget kerek jubileuma alkalmából most a fesztivál jön el az A38-ra (ahogy az A38 is minden évben sátrat állít a Szigeten), hogy januártól, havonta adjon egy kis ízelítőt az elmúlt Szigetek koncertjeiből vagy még eddig ott nem látott bulikból, hogy kellőképp felkészülten várhassuk az augusztust, a huszadik Szigetet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását