2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Barcelona marad a csúcson

Egyelőre nem látni és semmi jel nem utal arra, hogy hamarosan megszakadna a Barcelona labdarúgócsapatának dominanciája - legalábbis így vélekedik Andy Roxburgh, az európai szövetség (UEFA) technikai igazgatója, aki a magyar edzőknek tart két napon át előadásokat a telki edzőcentrumban az MLSZ szakmai napok keretében.
2012. január 8. vasárnap 15:28 - HírExtra
"Nem látni a Barca-uralom végét" - mondta sajtótájékoztatóján a skót szakember, aki vasárnap délelőtt éppen A Barcelona védjegye címmel tartott előadást. "Nemcsak a szervezettségük vagy a kiválóan működő akadémiájuk mondatja ezt velem, hanem az az alázat is, amellyel minden alkalommal pályára lépnek. Ilyen kirívóan sikeres időszak után a játékosok elkényelmesedése a legnagyobb veszély, de ennek a nyomát sem lehet felfedezni."

A korábbi skót szövetségi kapitány úgy vélte, Josep Guardiola kinevezése meglepetés volt, ugyanakkor azért bizonyult tökéletes választásnak, mert része volt a klubnak, végigjárta a "szamárlétrát" játékosként egészen a csapatkapitányságig, majd később edzőként is ezt tette.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását