2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hihetetlen: igazgató nélkül a kórház

Nincs kinevezett igazgató január 1-jétől a dombóvári kórházban, miután a város független polgármestere az új igazgatóról történő szavazás előtt berekesztette a képviselő-testület ülését - tájékoztatta a testület Fidesz-frakciójának vezetője az MTI-t.
2011. december 30. péntek 16:50 - HírExtra
Nagy Roland közölte: a pénteki zárt ülésen másodszor vették napirendre a Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának kinevezését, de Szabó Loránd polgármester a csütörtöki ülésen is így járt el a napirend tárgyalásakor.

Szabó Loránd az MTI-nek azt mondta: az ülést azért rekesztette be, mert a Fidesz-frakció tagjai becsületsértő megjegyzéseket tettek rá.

A kórházat eddig vezető Kerekes László megbízatása 2011. december 31-én lejár. Kerényi Zsolt, Dombóvár fideszes alpolgármestere csütörtökön az MTI-nek azt mondta: olyan igazgatót szeretnének, akinek van szakmai és politikai támogatottsága ahhoz, hogy az egészségügyi intézmények "államosítása" során a lehető legtöbbet "át tud menteni" a dombóvári kórházból, nevet azonban nem említett.

Nagy Roland közlése szerint a Fidesz-frakció jelöltje Nagy Mihály, a karcagi kórház főigazgatója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását