2024. május 5. - Györgyi

Gera nem játszik Luxemburg ellen

Körülbelül 13 órakor landolt a magyar labdarúgó-válogatott repülőgépe Luxemburgban, ahol Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata pénteken 20:15 órától a helyi nemzeti együttessel játszik barátságos mérkőzést.
2011. június 2. csütörtök 17:32 - HírExtra
Nem tartott társaival Gera Zoltán, mivel bokasérülése miatt nem tudta volna vállalni a játékot. Ő a hétvégén csatlakozik majd ismét a kerethez abban a reményben, hogy kedden, a San Marinó-i Európa-bajnoki selejtezőn már pályára léphet.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Egervári együttesét kellemes, napsütéses, de enyhén szeles idő fogadta. A válogatott tagjai elfoglalták városon kívüli, zöld övezetben lévő szállásukat, majd az ebédet követően csendes pihenőre vonultak.

A szakmai stáb este 19 órától tart edzést a meccs helyszínén. Pénteken egy könnyed séta után taktikai értekezlet szerepel a programban, és a szakvezető ekkor hirdeti ki kezdőcsapatát. A találkozó után egyből hazautazik a magyar csapat, s Telkiben folytatja a felkészülést a keddi Eb-selejtezőre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását