2024. június 14. - Vazul

A FIFA előtt a magyar bírók ügye

Mivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) saját hatáskörébe vonta a február 9-i, észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködött három magyar játékvezető ügyét, az MLSZ fegyelmi bizottsága megszüntette az eljárást.
2011. március 23. szerda 09:59 - HírExtra
Az MLSZ honlapja szerint az fb egyben megszüntette a Lengyel Kolos játékvezető, illetve Csák János és Selmeczi Krisztián asszisztensek sportszakmai tevékenységének felfüggesztését.

Az Antalyában rendezett februári mérkőzés nagy nemzetközi visszhangot váltott ki, miután felmerült a csalás gyanúja, a 2-2-re végződött találkozón ugyanis mind a négy gól büntetőből született. A magyar játékvezetők személye szintén botrányt okozott, ugyanis idehaza mindhárman a BLSZ égisze alatt a Budapest-bajnokságban és az NB III-ban vezetnek mérkőzéseket, azaz nem lettek volna jogosultak A-válogatott meccsen közreműködni.

A FIFA március 10-én jelentette be, hogy a mérkőzés manipulálásának gyanújával vizsgálatot indít a bírók ellen.

Az MLSZ fb kedden Vlaszák Gézát, a ZTE Kecskemét ellen kiállított kapusát egy élvonalbeli bajnoki mérkőzéstől tiltotta el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását