2024. május 5. - Györgyi

Verekedésből késelés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tegnap éjszaka Baján, a Szent Antal utcában gépkocsival haladva arra lettek figyelmesek, hogy két férfi egy harmadik földön fekvő személyt bántalmaz.
2011. február 19. szombat 11:47 - HírExtra
 Megálltak, majd felszólításukra a földön fekvő személytől a bántalmazók elfutottak, majd rövid üldözést követően mindkét férfit utolérték és visszatartották az intézkedésbe kezdett kollégák.

Az észleltek alapján indult nyomozás során megállapítottuk, hogy egy 17 éves katymári és egy szintén fiatalkorú 17 éves bajai fiatal férfi egy Szent Antal utcai lakóházban szóváltásba keveredtek egy 25 éves mohácsi férfivel, akit a lakóházban, majd az előtte lévő útszakaszon több alkalommal bántalmaztak. Kollégáink ezt észlelték.

A verés következtében a mohácsi férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján arccsonttöréssel járó, súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazás, illetve dulakodás közben a mohácsi férfi a nála lévő pillangó késsel, egy alkalommal, hastájékon szúrta a katymári fiatalembert, aki a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A megvert, valamint a megszúrt férfi jelenleg is kórházi kezelés alatt áll.

A cselekmény pontos körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán indult nyomozás fogja tisztázni, jelenleg életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás a 25 éves mohácsi férfi ellen.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását