2024. május 5. - Györgyi

Bokros: a korrupció tovább él

Korrupció tekintetében egyelőre nem változtak a dolgok Magyarországon, sőt tovább romlott a helyzet, holott válság idején az lenne a kívánatos, hogy javuljon - mondta Bokros Lajos EP-képviselő egy interjúban.
2011. február 17. csütörtök 09:05 - HírExtra
A volt pénzügyminiszter a lapnak kifejtette: az állam "szép nagy, éhes és kövér, buta és tunya". Nem változott sem az állam mérete, sem pedig a természete a választások óta. Olyan kihívások előtt áll az ország, amely magas szakmai felkészültséget és hallatlan erkölcsi integritást igényelne - jelezte Bokros Lajos.

A politikus úgy látja: nem erkölcsös, ha valaki gúnyosan kineveti a társadalmat, és nyugdíjvédelemnek hívja azt, hogy ellenszolgáltatás nélkül elszed az állampolgároktól 3 ezer milliárd forintot, amit aztán zömében nem a nyugdíjasok céljaira fordít.

Az összeg nagyja folyó kiadások fedezetére megy majd el, pontosan azért, mert a kormány képtelen volt szerkezeti reformokkal fenntartható, tehát egyensúlyi pályára állítani az állami költségvetést - mondta a Népszavának adott interjúban a volt pénzügyminiszter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását