2024. május 5. - Györgyi

Kézre került a tettes

Egy 78 éves férfit támadtak meg kocsordi házában vasárnap délben. Az akkor még ismeretlen tettes pénzt követelt, majd egy ott talált fadarabbal olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy az életveszélyesen megsérült.
2011. február 15. kedd 11:04 - HírExtra
Az elkövető mindössze 31 ezer forintot zsákmányolt.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a mátészalkai nyomozókkal közösen nagy erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést.

A nyomozás eredményeként hétfőn elfogták a feltételezett tettest, egy 42 éves férfit. A kocsordi bejelentett lakcímű, de egy mátészalkai hajléktalanszállón élő férfi az elé tárt bizonyítékok hatására beismerő vallomást tett.

A rablással és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A gyanúsított nemrég szabadult csaknem 14 éves börtönbüntetésből, melyet egy géberjéni idős asszony megöléséért szabtak ki rá a ’90-es években.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását