2024. május 4. - Mónika, Flórián

Meztelen az egész focicsapat - képpel!

Meztelenül pózoltak a Diósgyőr labdarúgócsapatának játékosai a nők hátrányainak megszüntetéséért küzdő Nők a Pályán Egyesület kezdeményezéséhez csatlakozva.
2011. február 12. szombat 09:19 - HírExtra
Az NB II-ben szereplő DVTK focistái Pataki Zitával és Henczel Diánával szerepelnek egy közös fotón, de amíg a két női asszisztens szerelésben áll a képen, addig a játékosok pucéran láthatóak, néhányan egy labdával takarják férfiasságukat.



A DVTK példamutatásával szeretné felhívni az ország sportklubjainak figyelmét arra a nyugat-európai hagyományra, amely kiemelten támogatja a hölgyeket kedvezményes belépési lehetőségekkel és egyéb ajándékokkal - mondta Dudás Hunor, a miskolci klub ügyvezetője.

Ez a törekvés egybevág a civil szervezet figyelemfelkeltő kampányának céljaival, így az együttműködés kézenfekvőnek tűnt. A támogatáson túl a labdarúgók egy látványos lépésre szánták el magukat: levetkőztek a kamerák előtt, ezáltal is demonstrálva akaratukat, hogy a DVTK a pályán túl is kedvezni kíván a hölgyeknek - olvasható a klub honlapján Dudás Gábor nyilatkozata.
Forrás: samsungsport.hu/dvtk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását