2024. május 13. - Szervác, Imola

Volner: társadalom elöregedik és "elcigányosodik"

A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint Orbán Viktor szerdai nyugdíjjal kapcsolatos kijelentéseivel "nyíltan beismerte, hogy a közelgő demográfiai katasztrófát" nem tudja megállítani, erre csak egy "valódi radikális párt képes."
2011. február 3. csütörtök 15:53 - HírExtra
Volner János erről csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt. Az ellenzéki politikus közölte: előrejelzések alapján 2050-re csak 8,9 millió lesz Magyarország népessége, ráadásul a társadalom elöregedik és "elcigányosodik." Éppen ezért Volner szerint az a kormányzati becslés szinte teljesíthetetlen, hogy 2050-re 4 millió foglalkoztatott lesz Magyarországon.

A Jobbik továbbra is fenntartja javaslatát, miszerint a "kormánynak minden eszközzel vissza kell fognia a cigányság szaporulatát," vissza kell venni az alanyi jogú juttatásokat, a jelenlegi szociális rendszert meg kell szüntetni és segély helyett országos közmunka-programot kell hirdetni.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását