2024. május 3. - Tímea, Irma
Itt a farsang és a beöltözős bulik ideje. Ez a móka nemcsak a gyerekek kiváltsága, de nekünk felnőtteknek sem könnyű kreatív ötletekkel előrukkolni. A HírExtra szavazásra bocsátotta a legviccesebb ötleteket, íme az eredmény.
2011. január 29. szombat 07:44 - Kancsár Edina
1. Perem alatti baktérium

Tegyen a nyakába egy vécéülőkét. Ha ezzel megvan, máris kész van a perem alatti baktérium „jelmez”. Ugyanezzel az eljárással Toalett Kacsa is lehet, csak akkor meg kell spékelni a jelmezt egy kis hápogással is.

2. Dart Veder

Elkészítéséhez csak egy vödörre lesz szükségük, amit a fejükre húznak. A vödör alá javasolnánk egy páraelszívó elhelyezését is, ami a folytonos szörcsögést garantálja.



3. Helyszínelő

Amikor megérkezik a buliba, az első embert aki az útjába kerül, döntsd le a földre és rajzolja körbe. Máris kész a helyszínelő jelmez.

4. Cartman

Ha rendelkezik egy kis súlytöbblettel, akkor tökéletes Cartman lehet önből is. Nincs más dolga, mint felvenni egy „hülyegyerek” sapkát, hozzá bután mosolyogni és káromkodni.

5. Kütyü-jelmezek

A „kockáknak” azt javasoljuk, hogy öltözzenek monitornak, billentyűzetnek vagy ipodnak. A kivitelezéshez használják fel a tömérdek mennyiségű megmaradt számítástechnikai alkatrészt, amit az otthonukban tárolnak azzal a címszóval, hogy „még jó lehet valamire”.



6. Pákó

Fessék magukat napbarnítottra, görnyedjenek össze egy kicsit és mehet a valagrázás. De nehogy elfelejtsék az „adzs ide a didit” szlogent!

7., Variációk állatjelmez kompozíciókra

A kreatív jelmezek közé tartoznak az alábbiak. Elkészítéséhez extrémsportos kiegészítőkre van szükségük: cicanadrág, síkesztyű, békatalp, hálózsák és squash-ütő tokok. Egyetlen, de jelentős hátrányuk, hogy viselője gyakorlatilag semmit sem lát a jelmezekben.

Ráadásul túl kényelmesnek sem mondhatóak, de sebaj. A látványuk önmagáért beszél, a siker garantált és ha hölgy viseli, még sminkelni sem kell.

Farsang
A farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. A farsang alapvetően a gazdag néphagyományokra épül. A farsang csúcspontja a karnevál, hagyományos magyar nevén „a farsang farka”.

Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karneválokat (riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását