2024. május 8. - Mihály

Az adórendszer az emberek érdekét szolgálja

Az arányos adórendszer az emberek érdekét szolgálja, szemben a korrupciós ügyekbe tömegesen belebukott szocialisták nyolcéves tevékenységével - reagált a szocialista Török Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján elmondottakra Szijjártó Péter.
2011. január 26. szerda 18:34 - HírExtra
A miniszterelnök szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy "hiába Török Zsolt beteges ragaszkodása a megszorításokhoz és az adóemelésekhez, a nemzeti ügyek kormánya radikális adócsökkentéssel segíti a családokat és a gazdaság talpra állását". Török Zsolt arról beszélt szerdai sajtótájékoztatóján, hogy idén több százezer magyar család jár rosszabbul az "Orbán-adó" miatt.

A szocialisták szóvivője úgy fogalmazott, hogy az emberek veszteségeket kénytelenek elkönyvelni a "lopakodó áremelések" és az emelkedő adók miatt. Szavai szerint, a "kormányzati átverés" arról szól, hogy adócsökkentést ígértek, de az emberek jelentős része rosszabbul jár az új adórendszerrel és a válságadók miatt tovább nőnek a fogyasztási cikkek árai.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását