2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Fidesz: nem foglalkozunk Gyurcsánnyal

A Fidesz szerint nem érdemes foglalkozni Gyurcsány Ferenc alkotmánykoncepcióhoz érkezett felvetéseivel.
2010. december 15. szerda 18:11 - HírExtra
A volt miniszterelnök szerdán, a Táncsics Alapítvány által rendezett szakmapolitikai konferencián despotikusnak, rendiesnek és keleties irányúnak nevezte az új alkotmány tervezetét, amely szerinte legfeljebb a Fideszé lehet, de a nemzeté és a köztársaságé soha. Gyurcsány Ferenc egyebek mellett érdemi vitát és népszavazást javasol az új alaptörvényről.

A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében mindehhez csak annyit fűz, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar politikai élet komolytalan szereplőjévé vált, hiteltelenségét pedig kizárólag magának köszönheti.

A parlament alkotmány-előkészítő eseti bizottsága kedden fogadta el az új alkotmány koncepcióját. A testület határozati javaslatot terjeszt a parlament elé, amelyben a képviselők arra kérik fel a kormányt, hogy március 15-ig terjessze az Országgyűlés elé az új alkotmányról szóló törvényjavaslatot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását