2024. május 13. - Szervác, Imola

A rövidebbet húzta: leharapták a hímtagját

M. Jánosnak többé nincsen nemi szerve: leharapták neki. Ráadásul a férfit ítélték börtönbüntetésre. Szép az élet!
2010. december 2. csütörtök 11:40 - HírExtra
János sírt és toporzékolt, mikor a bíró felolvasta az ítéletet: pedig mindent megtett annak érdekében, hogy a bíróság ne ítélje el. Ugyanis - kérdése szerint - mi abban a bűn, ha egy kétgyermekes édesanya szájába erőltette az egykori hímtagját?

Az ítélet után a „fél férfi” valóságos dührohamot kapott. Az újságírókat fenyegette, majd Júliának is üzent: „Ha kijövök, megöllek te ribanc!”

M. Jánost márciusban is elítélték hasonló okok miatt. Éppen a börtönbe vonulás előtti napokban követte el ezt a bűncselekményt, gondolta, hogy még gyorsan kiéli nemi vágyait. János és Júlia egy kaposvári kávézóban találkozott. A pultnál beszélgettek, iszogattak. Amikor már meglehetősen spicces állapotba kerültek, együtt indultak el egy másik szórakozóhelyre. Közben leültek egy padra cigarettázni, beszélgetni. Ekkor vetette rá magát János az asszonyra, benyúlt a bugyijába, megpróbálta befogni a földön fekvő áldozat száját, lefogni a karjait, majd a szájába erőltette nemi szervét, amire az asszony azon nyomban rá is harapott. János maradandó sérülést szenvedett, „hancúrlécének” majdnem a felét elvesztette.

De ne szomorodjunk el. A bíróságon kiderült, hogy Jánosnak valószínűleg örömöt okozott a harapás. A férfi ugyanis korábban már többször megcsonkította saját nemi szervét.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását