2024. május 3. - Tímea, Irma

Már második a tabellán a Loki

A Debrecen hazai környezetben 2-1-re nyert a ZTE ellen a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati rangadóján.
2010. november 13. szombat 22:59 - HírExtra
A forduló rangadóján a zalaegerszegi Varga szerencsétlen mozdulata után hamar vezetést szerzett a Debrecen. A játékrész közepén Czvitkovics szöglete után Coulibaly fejese talált utat a vendégek kapujába.

Közepes iramú és színvonalú játék alakult ki a folytatásban, egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség. Simon még a szünet előtt szépíthetett volna, ám nagy helyzetben mellé lőtt.

Hamar sikerült a szépítés a zalaiaknak a fordulást követően és ezután sem álltak le Csank János tanítványai. Több helyzete is volt a kékeknek, de a Loki védelme a helyén volt és a hazaiaknak sikerült kibekkelni a sok izgalmat hozó utolsó húsz percet is.

A két csapat így helyet cserélt a tabellán, és a címvédő hajdúsági alakulat már csak két pontra van a listavezető Videotontól.

Eredmény:
DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1 (2-0)
----------------------------
Debrecen, 5000 néző, V: Iványi
gólszerzők: Varga R. (5., öngól), Coulibaly (22.), illetve Simon A. (52.)
sárga lap: Varga J. (31.), Dombi (92.), illetve Szalai (38.), Rajcomar (67.), Panikvar (72.), Kamber (79.), Horváth A. (88.)

Debrecen:
---------
Malinauskas - Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Laczkó - Bódi (Dombi 57.), Czvitkovics, Varga J., Szakály P. - Coulibaly (Kabát 74.), Yannick (Kiss Z. 57.)

ZTE:
----
Vlaszák - Kocsárdi (Rajcomar 62.), Miljatovic, Varga R., Szalai - Panikvar, Barna (Horváth A. a szünetben), Kamber, Delic (Cebara 79.), Balázs - Simon A.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását