2024. május 6. - Ivett, Frida

A KDNP tapsol a különadónak

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) üdvözli, hogy megvalósulni látszik kezdeményezésük a 98 százalékos különadó kapcsán - mondta Harrach Péter, miután a Fidesz frakcióvezetője több szakszervezettel egyeztetést folytatott.
2010. november 3. szerda 17:42 - HírExtra
 Az érdekképviseletek vezetői konkrét javaslatokkal érkeztek az előterjesztést jegyző fideszes politikushoz, és egységesen a különadó szabályainak módosítását kérték. Lázár János a megbeszélések után azt közölte, az egészen biztos, hogy változik az eredeti elképzelés. A különadó ügye a Fidesz elnökségének délutáni ülésén is témaként szerepel.

A KDNP frakcióvezetője felidézte, hogy a kereszténydemokraták szerint különbséget kell tenni az indokolatlanul magas, a társadalom egészét felháborító végkielégítések és a törvényben biztosított, a köztisztviselőknek, közalkalmazottaknak járó végkielégítések között.

Harrach Péter üdvözölte, hogy kezdeményezésük megvalósulni látszik, s reméli, hogy a Fidesz elnöksége is véglegesít majd egy ilyen irányú változtatást szerda délutáni ülésén.

Harrach Péter kérdésre válaszolva elmondta: a frakciószövetség közötti feladatmegosztás jegyében döntöttek úgy, hogy a szakszervezetekkel az egyeztetéseket Lázár János folytassa le szerdán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását