2024. május 6. - Ivett, Frida

Vonat elé ugrott a vezető

A somogyi pszichiátriai centrum vezetőjét gázolta halálra a vonat Kaposvár és Taszár között kedden délután - erősítette meg az MTI információját Horváthné Pintér Piroska, a Kaposi Mór Oktató Kórház sajtóreferense. Az intézmény közleményben tudatta, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítette meghatározó, emblematikus egyéniségét, Boldizsár Ferenc főorvost.
2010. október 12. kedd 19:52 - HírExtra
Az eset negyed három körül, a nyílt pályán történt - közölte korábban Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség feltételezése szerint öngyilkossági szándék állhatott a tragédia hátterében, amelynek során egy Kaposvár felé közlekedő vonat halálra gázolt egy 63 éves kaposvári férfit.

A tragédia körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Kaposi Mór Oktató Kórház közleményben adta hírül, hogy megrendítő, tragikus hirtelenséggel elveszítette meghatározó, emblematikus egyéniségét, Boldizsár Ferencet, a Pszichiátriai és Addiktológiai Centrum vezetőjét.

A további intézkedésekről a kórház vezetése a későbbiekben ad tájékoztatást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását