2024. május 6. - Ivett, Frida

Vásárosnamény: visszalépett a Jobbik jelöltje

Visszalépett a Jobbik polgármesterjelöltje Vásárosnaményban; Konczné Sápi Mónika képviselőjelöltként viszont megméretteti magát a vasárnapi önkormányzati választásokon.
2010. szeptember 30. csütörtök 14:58 - HírExtra
"Ezzel a visszalépéssel nyílt utat biztosít a Jobbik a teljes jobboldal térnyerésének, hogy az igazi rendszerváltás nálunk se várasson magára" - fogalmaz az MTI birtokába jutott csütörtöki nyílt levelében Konczné Sápi Mónika.

A Jobbik politikusa a dokumentumban utalt arra, hogy a városban három, két jobb- és egy baloldali jelölt indult a polgármesteri székért, s vélekedése szerint az így kialakult "tarthatatlan helyzetben" a jobboldali szavazótábor teljesen megosztottá vált. "A Jobbik nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy a csatározásban a nemzeti oldal elvérezzen" - tette hozzá.

A levélben hangsúlyozza: döntésével egyenlő esélyt teremt arra, hogy a polgármesterjelöltek szemtől szemben mérettessék meg magukat.

A Jobbik jelöltjének visszalépésével így Jüttner Csaba, korábban SZDSZ-es, most függetlenként induló, jelenlegi polgármester, valamint Filep Sándor, a Fidesz-KDNP jelöltje verseng egymással a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város polgármesteri tisztségéért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását