2024. május 2. - Zsigmond

NB1: Megtáltosodott a Siófok

Az újonc Siófok nagy meglepetésre legyőzte a vendég, címvédő Debrecent a labdarúgó NB I 8. fordulójának szombati játéknapján.
2010. szeptember 25. szombat 18:03 - HírExtra
A Balaton-partiak a múlt heti, FTC otthonában aratott siker után tudtak ismét diadalmaskodni, míg az Európa Ligában is érdekelt hajdúságiak sorozatban harmadik bajnokijukon maradtak nyeretlenek.

Az újonc az első félidőben "kiütötte" a bajnokot, akár négy gólnál is nagyobb lehetett volna a különbség, ám Novák fejese után a játékvezető úgy döntött, hogy Bódi még a gólvonal előtt rúgta ki a labdát a kapu előteréből.

A második játékrész az elsővel ellentétben nagyon kevés helyzetet hozott, inkább a párharcok domináltak, de a vendégek ekkor sem tudták ráerőltetni akaratukat a hazaiakra, akik megérdemelten arattak fölényes győzelmet.

BFC Siófok - DVSC-TEVA 4-1 (4-0)
--------------------------------
Siófok, 1500 néző, V: Iványi
gólszerzők: Tusori (11., 44.), Sowunmi (19., 28.), illetve Szakály P. (50., 11-esből)
sárga lap: Lukács (56.), Sowunmi (63.), Fehér (65.), Homma (66.), illetve Varga J. (38.), Laczkó (42.), Ramos (86.)

Siófok:
-------
Molnár P. - Mogyorósi, Graszl, Fehér, Novák - Kecskés (Ludánszki 70.), Tusori - Homma, Ivancsics, Lukács (Piller 75.) - Sowunmi (Délczeg 87.)

DVSC:
-----
Malinauskas - Varga J., Komlósi, Máté P., Laczkó - Bódi, Czvitkovics (Dombi 66.), Ramos, Szakály P. - Kabát (Szilágyi a szünetben), Coulibaly (Yannick a szünetben)


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását