2024. április 27. - Zita

Oprah Talk Show: The End

Oprah Winfrey nem lép színre többet híres talk show-ja keretében. Búcsúzásképp hálás közönségét egy ausztrál úttal lepte meg.
2010. szeptember 15. szerda 13:25 - HírExtra
A médiaszemélyiség Amerika egyik legnépszerűbb talk show-ját vezette 25 éven keresztül. Még Jerry Springer, a britt születésű amerikai műsorvezető sem volt annyira sikeres a show-bizniszben, mint Winfrey, aki mára Amerika leggazdagabb üzletasszonyai közé sorolható.

Az Emmy-díjjas színésznő, műsorvezető 1986-ban futott be, mikor a saját nevével fémjelzett The Oprah Winfrey Shaw-t elkezdte forgatni. A műsor életét eredetileg 2011-ig tervezte, amit teljesített is. A TV képernyőjéről nem fog így sem eltűnni, mert saját csatornát indít Oprah Winfrey Network (OWN) néven.

A dúsgazdag és tehetséges műsorvezető hatalmas ajándékkal kedveskedett nézőinek az utolsó évad első részének forgatásán. Az összegyűlt 300 kíváncsi show rajongó mindegyike ausztráliai utazást kapott ajándékba Oprahtól. A műsorvezető ezzel nem csak gazdagságáról, de nagylelkűségéről is tanúbizonyságot tett.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását