2024. május 3. - Tímea, Irma

Ma gőzerővel beindul a Sziget

A "mínusz egyedik" és "nulladik" nap után ma már teljes sebességre kapcsol a Sziget fesztivál: beindul az összes színpad, s az olyan fellépők mellett, mint a Madness, a The Hives vagy a Toy Dolls, számtalan koncerttel, kulturális eseménnyel, valamint a civil és zöld szervezetek programjaival várja a közönséget.
2010. augusztus 11. szerda 08:35 - HírExtra
Várhatóan a fesztivál egyik legnagyobb show-ját láthatják azok, akik végignézik a "pazar angol lakodalmas skát" játszó Madness koncertjét. A brit zenekar 2007 után tér vissza ismét a Szigetre, csakúgy, mint a garázsrockot játszó svéd The Hives. A punk rajongók is örülhetnek: a brit Toy Dolls mellett a kaliforniai Bad Religion is játszik a fesztivál első "hivatalos" napján.

A világzenei nagyszínpad sztárja az Orquesta Buena Vista Social Club és a kubai díva, Omara Portuondo lesz. A magyar színeket pedig a Csík Zenekar képviseli. A hazai könnyűzene élvonalából ott lesz a fesztiválon a Quimby, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground és a Balkan Fanatik is.

Először kel útra a francia Compagnie Malabar 16 méteres holdfényszínű hajója, amely furcsa gólyalábasok, zsonglőrök és pimasz akrobaták kíséretében esténként 10 órától szórakoztatja a nagy Utcaszínház közönségét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását