2024. április 20. - Tivadar

Akinek iPad-ja van, az gazdag és egoista

Tipikusan jómódúak és egocentrikusak az Apple első táblagépének tulajdonosai - derül ki egy friss felmérésből, amely szerint az iPadet elsősorban a 30 és 50 év közötti munkamániás üzletemberek vásárolják.
2010. július 31. szombat 09:54 - HírExtra
A személyiségi jegyekre építő, közösségi portálokhoz tervezett alkalmazás, a MyType több mint 20 ezer amerikai vásárló megkérdezésével jutott arra a következtetésre, hogy az Apple kütyüjét a hataloméhes, másokra kevés figyelmet fordító emberek birtokolják.

A Nagy-Britanniában 429 fontért (146 ezer forintért) beszerezhető eszközt az Apple könnyen kezelhető, a szabadidő könnyed eltöltésére, mozizásra, olvasásra, internetezésre és levelezésre ajánlja. Ezzel szemben sokkal valószínűbb, hogy az üzleti és a gazdasági élet szereplőiből kerülnek ki az iPad-tulajdonosok. A felmérésben résztvevők egyáltalán nem értettek egyet azzal, hogy az Apple eszköze a nyitott szellemű számítógép-kedvelőknek való.

A tanulmány készítői szerint valószínű, hogy az eszköz borsos ára miatt terjedt el az a vélekedés, hogy ezt a kütyüt csak a jómódú üzletemberek engedhetik meg maguknak. A felmérés grafikonokkal illusztrált teljes szövege a MyType blogjában, a http://mytype.com/blog/?p=109 címen olvasható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását