2024. május 3. - Tímea, Irma

Tévézhetnek az iPhone-osok

Elérhetővé tette televíziós szolgáltatását az Apple iPhone és iPod touch készülékein a Hszinhua hírügynökség - jelentették be Pekingben pénteken.
2010. július 16. péntek 19:37 - HírExtra
Az iPhone- és iPhone touch-tulajdonosok mostantól a Hszinhua híradása mellett rajzfilmeket, pénzpiaci információkat és szórakoztató programokat nézhetnek a nap 24 órájában. Ehhez csak a megfelelő alkalmazásokat kell letölteni az Apple internetes áruházából, az iTunes Store-ból.

A Hszinhua TV tavaly kezdte meg műsorszórását, elsősorban a határon túli, külföldi közönséget megcélozva. Vu Csin-caj (Wu Jincai) a China Xinhua News Network Corporation (CNC) elnöke most úgy nyilatkozott, hogy a jövőben tovább kutatják annak lehetőségeit, hogy az új médián keresztül miként juttathatják el hírszolgáltatásukat egyre több emberhez.

A CNC mások mellett a Nokiával és a Samsunggal is keresi az együttműködés lehetőségét.
A Hszinhua kínai állami hírügynökség a piaci kihívásokra válaszolva a közelmúltban megkezdte stratégiai átalakítását, hagyományos struktúrájának megújítását, aminek része volt a kínai és angol nyelvű televíziós csatorna elindítása.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását