2024. május 6. - Ivett, Frida

LeBron James leszerződött Miamiba

LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja televíziós adásban jelentette be, hogy a Miami Heat csapatához szerződik, így megtörtént az, amiről sokan beszéltek, mégis sokáig valószínűtlennek tűnt: a floridai városban összeáll a Dwyane Wade, Chris Bosh, LeBron James-sztártrió.
2010. július 9. péntek 10:24 - HírExtra
"Az, ahogy a Heat mindent megtett azért, hogy mindhármunkat szerződtetni tudjon lenyűgöző volt, nehéz lett volna nemet mondani" - mondta a legutóbbi két alapszakasz legjobbjának választott játékos az ESPN csatornán közép-európai idő szerint péntek hajnalban. - Wade és Bosh a liga legjobbjai között vannak, s azt hiszem, így együtt nagyon jó csapat leszünk."

James, aki a múlt csütörtökön kezdődött átigazolási piac első számú alakja volt a Cleveland Cavalierst hagyta el Miami új "mini All Star-csapatáért", mellyel egyértelmű cél a bajnoki cím elhódítása:

"Nem csak alapszakaszt, hanem bajnokságot is nyerni akarok, s azt hiszem, Miamiban lesz erre a legjobb esélyem."

A 25 éves olimpiai bajnok kosaras átigazolásának kérdése hónapok óta izgalomban tartotta az Egyesült Államokban a sportág szerelmeseit, s a szakértőket egyaránt. Nagyon sok csapat "udvarolt" Jamesnek, többek között eddigi klubja, a Cleveland Cavaliers, valamint a Chicago Bulls, a New York Knicks, a New Jersey Nets és a Los Angeles Clippers is komoly ajánlatot tett neki, de ő végül - nem utolsó sorban a szintén olimpiai bajnok Wade és Bosh biztatására - a Miami Heat csapatát választotta.

A nyáron szintén szabadügynökké váló Wade és Bosh szerdán jelentették be, hogy Miamiban folytatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását