2024. május 2. - Zsigmond

Válogatott kapust igazolt a Loki

Az eltiltott Vukasin Poleksic pótlására, a magyar bajnok DVSC-TEVA labdarúgócsapata szerződést kötött a litván válogatott Mindaugas Malinauskasszal.
2010. június 29. kedd 18:15 - HírExtra
A 27 éves játékos - aki ötéves megállapodást kötött a klubbal - 2010 tele óta Diósgyőrben játszott, korábban Litvániában és Lettországban futballozott - áll a klub MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

"Mint ismeretes, a DVSC-TEVA kapusgondokkal küszködött. Vukasin Poleksic sajnálatos eltiltása után gondoskodnunk kellett kapusról, és azt gondolom, Malinauskas személyében megtaláltuk azt az embert, aki segíteni tud nekünk céljaink elérésében" - idézi a közlemény Bartha Csabát, a hajdúságiak sportigazgatóját.

A kapus a nemzetközi kupaszereplés és a csapat előremutató céljai miatt választotta a DVSC-TEVA együttesét a másik érdeklődő Ferencváros helyett - olvasható a közleményben.

A védő Mészáros Norbertet 2011 végéig, míg Poleksicet 2012. június 30-ig tiltotta el az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága első fokon, miután a testület szerint a bajnok és Magyar Kupa-győztes Debrecen két játékosa nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását