2024. május 3. - Tímea, Irma

Új pókerrekord!

Új világcsúcsot állított fel Phil Laak profi pókerjátékos Las Vegasban: helyi idő szerint szombatig több mint 79 órán át játszott egyhuzamban, megdöntve az addigi rekordot.
2010. június 6. vasárnap 16:57 - HírExtra
A szabályok értelmében óránként csupán ötperces szünetet tarthatott, ő azonban inkább összegyűjtötte a pihenőket, hogy lezuhanyozhasson, illetve jógagyakorlatokat végezzen. "Rengeteget nyújtózkodtam, ami érzésem szerint nagyban segített fizikailag kibírni a fennlétet" - mondta újságíróknak. Olyannyira, hogy be is jelentette: folytatja, míg el nem éri a kilencvenórás határt.

Mindenesetre már eddigi teljesítményével is túlszárnyalta mind a hivatalos - 72 órás - Guinness-rekordot, mind a nem hivatalos csúcsot, amely 78 óra és 45 perc volt. Arra azonban még egy-két hónapot várnia kell, hogy rekordját érvényesnek tekintsék, és bevezessék a Guinness Rekordok Könyvébe.

Minden ötödik órában evett csak, méghozzá olyan fogásokat, amelyeket egy táplálkozási specialista állított össze számára. Januárban fogta magát szigorú diétára, hogy felkészüljön a rekorddöntésre.

Kísérletét sok ezren követték nyomon az interneten.
A harminchét éves Laak pókerpályafutása alatt eddig több mint 2,5 millió dollárt nyert. Rendszeres résztvevője a televíziós közvetítéseknek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását