2024. május 7. - Gizella

Nyakó: Domján kinevezése felér egy beismeréssel

Az MSZP szerint a Fidesz pénteken "beismeréssel felérő" kinevezést hajtott végre Katonai Biztonsági Hivatal élén.
2010. június 4. péntek 20:03 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője az MTI-nek pénteken elmondta: Hende Csaba új honvédelmi miniszter Domján László dandártábornokot javasolta a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatójának, aki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt arról beszélt, hogy Horváth Józsefet, az UD Zrt. volt vezetőjét nevezi ki helyettesének. Az új főigazgató kinevezését ellenzéki elutasítás mellett támogatta a parlamenti bizottság.

A szocialista politikus szerint ez a kinevezés beismeréssel ér fel, ugyanis az úgynevezett "árnyék-titkosszolgálat" volt vezetőjét nevezhetik ki a Katonai Biztonsági Hivatal egyik vezetőjévé.
Azt mondta: ezek után kétség sem férhet ahhoz, hogy a Fidesz működtetett "árnyék-titkosszolgálatot", és hogy a párt jelenleg már hatalomban lévő vezetői adtak megrendeléseket ennek a titkosszolgálatnak, amelynek "a cégnyilvántartásban ismert neve: UD Zrt.".

Nyakó István szerint az elmúlt két hét krónikája a következő: "köztisztviselők jogfosztása, honvéd vezérkar lefejezése, a forint bedöntése, a devizahitelesek kivéreztetése, a szlovákiai magyarok jogfosztásának előidézése, illegális hírszerzők hatalomba emelése".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását