2024. május 2. - Zsigmond

Szima: nem toltuk a Videotonra a bundaügyet

Szima Gábor, a Debrecen labdarúgócsapatának tulajdonosa cáfolja, hogy megvádolta volna bajnoki riválisát, a Videotont az UEFA által bundagyanú miatt vizsgált Bajnokok Ligája-mérkőzéssel kapcsolatban.
2010. május 21. péntek 15:55 - HírExtra
"A cikk írója felhívott tegnap délelőtt, elkezdett beszélni arról, hogy sok ismerőse van Debrecenben, és részletezte, milyen pletykák keringenek. Erre azt válaszoltam, hogy ezzel nem szeretnénk foglalkozni, az állásfoglalásunk megjelent a hivatalos honlapunkon, mást nem kívánunk mondani az esettel kapcsolatban" – mondta a klub honlapján pénteken Szima. Hozzátette: arra a felvetésre, hogy Berzi Sándor, a Videoton ügyvezetője az UEFA fegyelmi bizottságának az alelnöke, azt mondta, nem gondolja, hogy neki ehhez bármi köze lenne.

Az Európai Labdarúgó Szövetség csütörtökön megerősítette, hogy vizsgálódik a Debrecen egyik Bajnokok Ligája-mérkőzésével kapcsolatban. Az UEFA sajtófőnöke úgy nyilatkozott, "egy UEFA-delegáció az elmúlt héten Budapesten járt, hogy beszéljen a klub azon játékosaival, akik érintettek lehetnek egy lehetséges manipulációban." Az origo.hu cikke szerint Szima azt érzékeltette, mintha a bajnokságban őket egy pont hátránnyal követő Videoton állna az ügy kirobbanása mögött.

A klubelnök elsősorban azt kifogásolta, miért volt olyan fontos az UEFA-nak pont most kihallgatni a játékosokat, fél évvel ezelőtt és még régebben lejátszott mérkőzésekkel kapcsolatos bundagyanú ügyében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását