2024. június 1. - Tünde

Vihar: tengernyi eső, orkán, kidőlt fák, káosz mindenütt

Több fő közlekedési útvonalon is fakidőlések nehezítik a közlekedést Budapesten hétfő reggel, a Budakeszi utat a Szépjuhászné utcánál lezárták, több BKV-busz is terelt útvonalon közlekedik.
2010. május 17. hétfő 08:00 - HírExtra


Miskolc: a helyzet változatlan


Nem sokat javult a helyzet Miskolc kiliáni, diósgyőri városrészében, továbbra is utak sokaságán hömpölyög a megáradt Szinva-patak vize.

Az éjszaka is több százan védekeztek homokzsákokkal Miskolcon, tűzoltók, a Városgazda Kft. emberei, egyetemisták, továbbá civilek. A tűzoltóság tájékoztatása szerint az ár levonulásáig nincs hova szivattyúzni a vizet.

Járhatatlan csomópont Pécsett

Le kellett zárni Pécs egyik legforgalmasabb terét, az Ágoston teret hétfőn, mert az esőzések miatt járhatatlanná vált - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, hogy a város egyik fő közlekedési útja mentén található teret mikor nyitják meg újra a forgalom előtt.
Forrás: MTI/hirextra

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását