2024. május 6. - Ivett, Frida

80 millió forint sorsa: a balga nő, és a pofátlan pasija

Apa és két fia ellen indult eljárás csoportosan elkövetett rablás, valamint csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Egy budapesti nőtől mintegy nyolcvan millió forint értékben vittek el értékeket és csalták ki a pénzét - számolt be hétfőn honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
2010. május 3. hétfő 16:41 - HírExtra
A rendőrség jelenlegi adatai szerint a 49 éves férfi tavaly ismerkedett meg a nővel, akinek a budapesti, III. kerületi állandó lakcímére bejelentkezett. A nő elmondása szerint amikor együtt voltak, a férfi többször kért tőle pénzt, drága ruhákat, amiket ő fizetett neki. Tavaly év végén a férfival együtt elutazott az Egyesült Államokba, ahol a nő dolgozott. A gyanúsított azt javasolta, hogy az ékszerek mellé vegyenek drága, márkás órákat, amiket itthon jó áron el tudnának adni. A nő így is tett, több mint harminc márkás karórát vásárolt, amiket hazahoztak.

Idén április végén, miután visszaérkeztek, a nő pénzt akart felvenni a bankszámlájáról, de a bank tájékoztatása szerint a számlán található pénzt a férfi már felvette. Emiatt a sértett lakásán veszekedni kezdtek a férfival, ahol a gyanúsított két fia is megjelent és a nőt többször megragadták, lökdösték. Végül a lakásban található értékeket - laptopokat, a márkás órákat, valamint nagy mennyiségű dollárt - összepakolták, a helyszínről távoztak. Az okozott kár nagyjából nyolcvan millió forint. A sértett ezután fordult a rendőrséghez.

A két fiatalabb férfit Gyálon fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai, apjukat Budapesten, a III. kerületből állították elő vasárnap - közölte hétfőn Papp Judit, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását