2024. május 3. - Tímea, Irma

Tízezer dollárt ér a Pesten elfogott pedofil tanár skalpja

Végtelenül boldog a diáklány, mert a rendőrök elfogták azt a körözött pedofil tanárt, akire ő figyelt fel az FBI honlapján. John D. Clark tavaly november óta tanított a lány iskolájában.
2010. április 15. csütörtök 17:00 - HírExtra
Egy 15 éves diáklány tette naggyá a magyar rendőröket az FBI-nál. A leányzó már jó ideje kacérkodik a krimiírás gondolatával, és hogy ehhez ihletet merítsen, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda honlapjára is rákattintott.

„Nem hittem a szememnek, amikor Oszama bin Laden fotója alatt megláttam az angol lektor-tanárunk képét” – mondta a diáklány. „A szüleimnek nem mertem szólni, ugyanakkor tudtam: valamit tennem kell, ezért fordultam a Borshoz. Nagyon megijedtem, amikor múlt pénteken nem sikerült az elfogás, de hallottam, hogy nem a rendőrök hibája volt. Anyuéknak kedden mégis elmondtam, és ők hősként ünnepeltek. Pedig akkor még nem is tudtuk, hogy aznap elfogták a tanárt”.

A BRFK legprofibb alakulata, a célkörözési osztály azonnal megkezdte felderíteni a tanár tartózkodási helyét, csakhogy az őt kiközvetítő nyelviskolából valaki felhívta, mondván: téged miért keresnek a zsaruk?

A pedofil férfi erre eldobta a telefonját és olajra lépett.

Az ügyet a gyermek- és ifjúságvédelmi osztály vette át, ők elkezdték feltérképezni John D. Clark magyarországi hátterét. Kezükre játszott, hogy kedden bejelentés érkezett, miután felismerték az FBI által keresett férfit egy internetkávézóban. Így Clarkot elkapták a főváros VII. kerületében. A bejelentő, az Akácfa utcai kávézó alkalmazottja, az algériai származású Atti, aki a következőket mondta.

„Az újságból ismertem fel a férfit, ez volt a törzshelye. Én szóltam a rendőröknek, mert aki gyerekek ellen bűnt követ el, annak bűnhődnie kell. Az FBI tízezer dollár jutalmat ígért a nyomravezetőnek, de arról még nem beszéltek a zsaruk, hogy ki kapja meg”.

A budai iskolában tegnap nem volt bent az igazgató, ő állítólag ma áll a nyilvánosság elé. Az egyik pedagógus elmondta: John. D. Clark tavaly november óta dolgozott náluk, és nagyon zárkózott kolléga volt. Információink szerint a pedofil tanár egy kispesti gimnáziumban is tanított.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását