2024. június 10. - Margit, Gréta

A Fidesz képviselőjelöltjei nyuszik?

A húsvéti ünnephez közeledve a nyuszihoz hasonlította a Fidesz miskolci országgyűlési képviselőjelöltjeit Simon Gábor, az MSZP országgyűlési képviselője, képviselőjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján Miskolcon.
2010. április 1. csütörtök 11:16 - HírExtra
"A nyuszi, mint köztudott, gyáva állat, a Fidesz miskolci képviselőjelöltjei pedig gyáva módra futamodnak meg", a párt mind a négy képviselőjelöltje megmutatta: gyávák, mert nem csak terveik nincsenek Miskolc fejlesztésére, hanem mondanivalójuk sincs a miskolciakhoz - mondta Simon Gábor.

A politikus ezt arra hivatkozva állította, hogy a Fidesz nem kíván részt venni a helyi televízióban rendezendő vitaműsorban, képviselőjelöltek - név szerint Nagy Kálmánt, a párt miskolci 3-as számú képviselőjelöltjét említette - nem kívánják elmondani, megosztani a nézőkkel Miskolcról szóló elképzeléseiket.

Azt, hogy nem akarnak velünk vitatkozni, csak annak tudjuk be, hogy gyávák, nincs mondanivalójuk, nincsenek elképzeléseik - szögezte le Simon Gábor, megemlítve: pedig minden választópolgár arra kíváncsi, és joga van tudni azt, hogy az egyes pártok képviselőjelöltjeinek milyen elképzelései, tervei vannak Miskolcról, mit tud ezekről mondani a miskolciaknak.

Ugyanakkor a Fidesz folytatja mocskolódásait, hiszen kiadtak egy olyan újságot, amely alpári módon foglalkozik a helyi szocialista politikusokkal - folytatta.

Az újság fotóval illusztrálva mutatta be Simon Gábor házát és autóját, erre reagálva az MSZP-s politikus elmondta: minden további nélkül hajlandó elcserélni házát olyan miskolci fideszesekével, mint Pelczné Gáll Ildikó, Lenártek András, vagy Répássy Róbert.

Ez az újság azonban nem szól Miskolcról, annak fejlesztéséről, csupán azt említi meg: két újabb rendőrőrsöt létesítenének - tallózta a lapot.

A képviselőjelölt azt is megemlítette: hirdető táblái, plakátjai megrongálása, ellopása miatt csütörtökön a rendőrségen feljelentést tett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását