2024. június 6. - Norbert, Cintia

Havas megvívja a harcát

Havas Henrik Ómolnár Miklóssal, a Story főszerkesztőjének az oldalán fog feltűnni a Story TV4 képernyőjén. A show célja természetesen a riválisoknak a megelőzése, Havas Hajdú Pétert váltja.
2010. március 29. hétfő 10:59 - HírExtra
„Sikeres műsort szeretnénk készíteni, egy profi csapattal a háttérben, felkészült kérdezőkkel, Havas Henrikkel és Ómolnár Miklóssal, akik közösen faggatják a vendégeket. Azért a vasárnap esti sávot választottuk, mert akkor a Csináljuk a fesztivált követi. Azt a műsort, ami jobb nézettséget hoz, mint a korábban ott szerepelt Esti Frizbi.” Közölte Borsány-Gyenes András programigazgató.

„Célunk, hogy azokban a háztartásokban, ahol a Story TV4 és a TV2 is fogható, nagyobb nézettséget érjünk el – tette hozzá. Ezzel a műsorral Hajdú Péter újabb vetélytársat kap. A producer, miután viharos körülmények között szakított a Story TVvel, most a TV2-n vezeti az általa első számú bulvártalkshow- ként is aposztrofált Frizbit.”

„Havas Henrik profi televíziós, Ómolnár Miklós pedig profi újságíró. Sok sikert kívánok nekik, és a nézettségükre is kíváncsi vagyok. Igaz, a TV2-t és a Story TV4-et nem lehet összehasonlítani. Más liga a kettő. Havast tisztelem, becsülöm, el is ismerem, de én Vitray Tamást tartom a mesteremnek.” Nyilatkozta Hajdú.

„Henriknek évek óta nagyjából egy százalékos nézettségű műsora megy a csatornán, ha az új show-val ezt meg tudják duplázni, az már biztos siker számukra. Sajnos én nem tudom nézni, mert nálunk nem fogható.” Közölte Hajdú Péter.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását