2024. május 3. - Tímea, Irma

Morvai Krisztina belehúzott

A választási kampány inkább koptatja a politikusok renoméját, mintsem javítana a megítélésükön az Ipsos népszerűségi listája szerint, amelynek új szereplője Morvai Krisztina, aki 32 pontjával a rangsor felső harmadában szerepel.
2010. március 23. kedd 08:12 - HírExtra
Morvai Krisztinától alig marad le Vona Gábor (29 pont), a Jobbik szavazói körében pedig egyformán kedveltek (71 pontosak).

Az első helyért továbbra is nagy a verseny Sólyom László (46 pont) és Orbán Viktor (45 pont) között, az elmúlt hónapokban Navracsics Tibor stabilizálta harmadik helyét, 37 ponttal. A rangsor végén az SZDSZ politikusai találhatók.

Orbán Viktor a legkedveltebb kormányfőjelölt, népszerűségének mértéke és megítélésének szerkezete hónapok óta változatlan. Mesterházy Attilának 29, Bokros Lajosnak 26 pontja van.

Az Ipsos megjegyzi azt is: Orbánnak és Mesterházynak nagyjából 150-200 ezer bizonytalan választóra lehet aktivizáló hatása, míg Bokros körülbelül ennek a felét, Vona a negyedét mozgósíthatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását