2024. május 5. - Györgyi

Máris eladta magát az olimpiai bajnok

Az olimpiai aranyéremmel jutalmazott lesiklásai után az aszfalton is megcsillogtatja tudását a hódeszkás Shaun White, aki a francia Ubisoft játékkiadóval dolgozik együtt egy új gördeszkás videojátékon.
2010. március 7. vasárnap 09:49 - HírExtra
A kétszeres olimpiai bajnok hódeszkás már dolgozott együtt a Ubisofttal a Shaun White Snowboarding című játékon. A havas lejtőkről aszfaltra váltó Shaun White Skateboarding című projekt jelenleg a videojáték titán montreali stúdiójában készül és még az idén forgalomba kerülhet.

White nem csupán a havas lankákon, de már a gördeszkás versenyeken is bizonyította bajnoki képességeit. "El sem tudom mondani, hogy mennyire izgatott vagyok a gördeszkás játék miatt. Már jó ideje dolgozunk rajta és végre eljött az ideje, hogy mindenkit elkápráztasson" - mondta White, aki a nemrég véget ért kanadai téli olimpián magabiztosan védte meg bajnoki címét a férfi hódeszkások között félcsőben. A négy évvel ezelőtti torinói győzelmével együtt pedig immár két aranymedál büszke tulajdonosa.

"Ahogy azt az olimpiai játékokon is láttuk, Shaun egy egészen egyedülálló sportember" - mondta Tony Key, a Ubisoft értékesítési és marketing részlegének alelnöke. "Ebből az egyedülálló játékból pedig nagyszerűen érezhető Shaun gördeszkázás iránti rajongása" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását