2024. május 2. - Zsigmond

Az amerikaiak piszkolták össze a Széchenyit

Helyreigazítást és kártérítést kér a Magyar Turizmus (MT) Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) egy amerikai internetes magazintól.
2010. március 5. péntek 09:40 - HírExtra
A Life.com a világ tíz legszennyezettebb helyszíne között emlegette ugyanis a minap Pest első gyógyfürdőjét, Európa egyik legnagyobb mai fürdőkomplexumát, a Széchenyi fürdőt - olvasható a Magyar Hírlapban.

A BGYH fürdőüzemeltetési igazgatója, Kiss Ferenc szerint az amerikai internetes magazin vádjai teljesen megalapozatlanok. Az elmúlt több mint tíz évben a víz nem okozott megbetegedést egy fürdőjükben sem. Ez annak köszönhető, hogy Magyarország az unión belül élen jár a közfürdők kezelésében, és jóval szigorúbb szabályokat is alkalmaz, mint a közösség többi tagországa. A medencékbe folyó víznek csíramentesnek kell lennie, mint az ivóvíznek. Kötelező a korszerű vízforgatók alkalmazása is, amelyek megakadályozzák a pangó vízfelületek kialakulását. Róna Iván, az MT Zrt. vezérigazgatója lapunknak úgy nyilatkozott: a turisztikai marketingszervezet nem pénzt kért, hanem pozitív cikkek megjelentetésében állapodott meg a kiadóval. (Magyar Hírlap)

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását