2024. május 3. - Tímea, Irma

Mesterházy: a Fidesz tisztázza magát

Mesterházy Attila azt kérte Orbán Viktortól, Varga Mihálytól és a fideszes politikusoktól, hogy tisztázzák: mi a tárgyalási pozíciójuk a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), milyen ajánlattal mentek a megbeszélésre és azon mi hangzott el.
2010. március 3. szerda 12:40 - HírExtra
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerdai sajtótájékoztatóján jó hírnek nevezte, hogy "a Fidesz véleménye megváltozott az IMF-ről"; de szerinte még a választások előtt válaszolniuk kellene az érintetteknek a feltett kérdésekre, mert közép- és hosszútávon határozhatja meg az emberek életét, hogy a Fidesznek milyen a költségvetési, illetve a gazdaságpolitikája.

A szocialista politikus felidézte azokat a kijelentéseket, amelyeket korábban a Fidesz elnöke és alelnöke tett az IMF-re, illetve a világbankra. Mesterházy Attila arra is kíváncsi, hogy ha a legnagyobb ellenzéki párt már nem tartja "valamiféle ördögtől valóknak" ezeket a szervezeteket, akkor mitől változott meg a véleménye.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását