2024. május 2. - Zsigmond

Brutális késelés, az áldozat meghalt

Több késszúrással megöltek nádasdladányi lakásában egy 66 éves férfit hétfő éjszaka, a két helyi gyanúsítottat őrizetbe vették - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.
2010. február 24. szerda 12:50 - HírExtra
A holttestet a helyi körzeti megbízott találta meg, akit az áldozat gondozója értesített kedd este arról, hogy nem éri el a férfit, nem tudja, mi van vele - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozók a faluban végzett adatgyűjtés eredményeként néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 és 33 éves nádasdladányi férfit a helyi sörözőben - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint mind két gyanúsított lakhelyén házkutatást tartottak, amelynek keretében a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyakat foglaltak le. A bűncselekmény hátterében a nyomozók szerint egy korábbi pénzügyi elszámolási vita állhat.

A nyomozás érdekében több részletet nem közölt a rendőrség. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettével gyanúsítja és őrizetbe vette a két férfit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását