2024. május 5. - Györgyi

Fidesz: "álfideszes" ajánlószelvény-gyűjtők Hevesben is

Heves megye 4-es számú választókerületében is azt tapasztalták a Fidesz aktivistái, hogy több településen "idegenek" a Fidesz-KDNP nevében, a választókat megtévesztve gyűjtenek ajánlószelvényeket - közölte a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje hétfőn az MTI-vel.
2010. február 15. hétfő 15:58 - HírExtra
Szabó Zsolt tájékoztatása szerint ilyen eset Hatvanban, Lőrinciben, Heréden, Boldogon, Kerekharaszton, Horton, Ecséden és Rózsaszentmártonban fordult elő.

Közleményében emlékeztetett, hogy aki megtévesztéssel szerez ajánlást, bűncselekményt követ el, amit a büntető törvénykönyv három évig terjedő szabadságvesztéssel büntet.
A Fidesz felhívja a választók figyelmét, hogy a párt összes aktivistája rendelkezik a Kubatov Gábor pártigazgató aláírásával ellátott kitűzővel, valamint egy megbízólevéllel.

Szijjártó Péter pénteken szólította fel a többi pártot és szervezetet arra, hogy ne gyűjtsenek a Fidesz nevében ajánlószelvényeket. A párt szóvivőjének akkori közlése szerint több ilyen esetről is kaptak bejelentést az elmúlt napokban, példaként Budapest VIII. kerületét, Pécset, Orosházát, Makót, Battonyát, Szécsényt, Hatvant és Szombathelyet említette.

Szombaton szintén "álfideszesek" ajánlószelvény-gyűjtéséről érkezett fideszes bejelentés Budapest Zuglóból, Ercsiből és a Nógrád megyei Kishartyánból valamint Etes községből.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását