2024. május 7. - Gizella

A Fidesz idézeteket citált Szabónak

A Fidesz a szocialisták korruptságára vonatkozó idézetekkel reagált az MSZP vasárnapi sajtótájékoztatójára, ahol Szabó Zoltán (MSZP) országgyűlési képviselő azt mondta, a Fidesz vezettte Kaposvár a közpénzzel, a szintén fideszes irányítású Esztergom pedig a közakarattal nem bánik jól.
2010. február 14. vasárnap 17:15 - HírExtra
Szabó Zoltán "Így kormányoztok ti" című sorozatának 25. sajtótájékoztatóján vasárnap úgy fogalmazott: Meggyes Tamás esztergomi polgármester indítványára fogadta el a testület fideszes többsége, hogy az összes nyílt előterjesztésről vita nélkül szavaznak, a kérdéseket és az interpellációkat pedig törölték a napirendek közül. A szocialista politikus Kaposvárt pedig a közpénzek "fekete lyukának" nevezte a Jégcsarnok volt vezetőjének sikkasztási ügye miatt, amelynek szerinte fideszes érintettje is lehet.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője erre reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében - több korábbi esethez hasonlóan - a szocialisták és a szabad demokraták korruptságára vonatkozó, a baloldalt bíráló, többségében MSZP-s politikusoktól származó idézeteket hozott fel.

A kommüniké idézi például Tóth Károlyt (MSZP), aki azt mondta, "tiszta szívből utálja" a korrupciót, mert "ráment az MSZP", valamint Szanyi Tibort (MSZP) is, aki úgy fogalmazott: "az MSZP-t tényleg megfertőzték a hatalombrókerek és a mutyilovagok". Hegyi Gyulát (MSZP) is idézik, aki azt mondta: az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben - tette hozzá a szocialista politikus - "sajnos jogos a vád".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását