2024. május 3. - Tímea, Irma

Futsal: Platini megdícsérte a magyar szervezést

Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke a szervezet nyoni székházában megdicsérte a magyarországi futsal Európa-bajnokság szervezőinek munkáját.
2010. február 12. péntek 22:51 - HírExtra
"Platini elnök hosszasan dicsérte a magyarországi szervezők munkáját, az infrastruktúrát, azaz összességében kiemelkedően pozitív hangvételben nyilatkozott a Budapesten és Debrecenben megrendezett tornáról" - mondta pénteken Ragadics Ferenc, a magyar szövetség (MLSZ) futsal bizottságának alelnöke az nb1.hu című honlapnak.

Az UEFA közzétett néhány számot is az Eb-ről: a helyszínen 58 ezer 851, rekordszámú néző tekintette meg a meccseket, ez 2942/meccses átlagot jelent. Az eseményre 199 média munkatársai akkreditáltatták magukat (ez is rekord), míg a meccsenkénti gólátlag 6,35.

Ami a tévénézőket illeti: Azerbajdzsánban 7,5 millió, Oroszországban 2,5 millió, Spanyolországban 1 millió, Magyarországon (Sport Klub) pedig 500 ezer néző "szögezte magát" a képernyők elé, de ebben nincsenek benne az Eurosport adatai, amely az eddig tapasztalatok alapján 10 millió nézőt jelenthet, emellett a portugál állami tévé is egyenes adásban közvetítette a döntőt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását