2024. május 14. - Bonifác

A Fidesz nagy támogatottságot szeretne elérni

Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök közlése szerint a tavaszi országgyűlési választásokon az a cél, hogy a Fidesz-KDNP minden idők legtöbb támogatóját állítsa maga mögé.
2010. január 26. kedd 20:48 - HírExtra
Az ellenzéki politikus - aki a főváros 18. számú választókerületének, Hegyvidéknek a jelöltje - akkor beszélt erről, amikor kedden önkéntesekkel találkozott.

Kifejtette: összesen mintegy kétmillió ajánlószelvényt szeretnének összegyűjteni, ez a Hegyvidéken húszezer ajánlást jelent.

Utalt arra, hogy az ajánlószelvényeket február 8-ától március 19-éig lehet összegyűjteni.
Pokorni Zoltán szólt arról is, hogy a Fidesz-KDNP-listán 60 új jelölt van, akik eddig nem ültek a parlamenti patkóban.

Nyitrai Zsolt operatív igazgató közölte, csütörtökön hozzák nyilvánosságra, hogy eddig hány önkéntes jelentkezett, és mennyi támogatás gyűlt össze. Hozzátette: a párt kampányát költség- és anyagtakarékosság jellemzi, olcsó és rövid korteskedésben gondolkodnak.

Kitért arra is, hogy a Fidesz-KDNP a hivatalos kampányt március 15-én, egy szabadtéri rendezvényen kezdi meg. Ezt előzi meg két szakasz; az önkéntestoborzás és -találkozó, illetve az ajánlószelvények gyűjtése. A fideszes politikus e két szakaszt kiemelten fontosnak nevezte a választási felkészülésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását