2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megalakult a nemzeti válogatottak osztálya

Megalakult az Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a nemzeti válogatottak osztálya, amelynek célja, hogy mind szakmai, mind szervezeti szempontból teljesen egységes legyen a munka és az irányítás.
2010. január 14. csütörtök 18:13 - HírExtra
Az MLSZ csütörtöki tájékoztatása szerint igazgatónak a 37 esztendős, volt hatszoros válogatott játékost, Szekeres Tamást nevezték ki, aki továbbra is ellátja az A-válogatott technikai igazgatói feladatait.

Kisteleki István MLSZ-elnök hangsúlyozta, hogy az elmúlt években - köszönhetően elsősorban a válogatottakat irányító szakemberek munkájának - minden szinten történt előrelépés, ugyanakkor az edzőbizottsággal jóformán semmilyen szakmai kapcsolat nem alakult ki, továbbá az A-válogatott kivételével hiányzott a megfelelő orvosi-rehabilitációs háttér is.

Szekeres elsőszámú feladatának tekinti, hogy az eddiginél lényegesen jobb kapcsolatot alakítson ki a különböző akadémiákkal, mivel ezek az utánpótlásbázisok adják a korosztályos válogatottakban szereplő játékosok jelentős részét.

Az A-válogatott "hátországában" összesen hat korcsoportban folyik majd a munka: Egervári Sándor (U21 és U20), Szapor Gábor (U19), Zsivóczky Gyula (U18), Tuboly Frigyes (U17), Pisont István (U15-16), valamint Kenyeres Imre (U13-14) irányításával.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását