2024. június 16. - Jusztin

Krízisalap: a Fidesz szerint csak vakítás

Szemfényvesztésnek tartja a Fidesz a szocialisták krízisalapját, ami az ellenzéki párt szerint valójában az MSZP választási pártkasszája, amelyet az emberektől elvett pénzből hoztak létre.
2009. október 22. csütörtök 17:12 - HírExtra
Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője ezt azután közölte az MTI-vel, hogy Budai Bernadett csütörtökön a kazincbarcikai kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón közölte: eddig 45 ezren kértek és 40 ezren kaptak támogatást a kríziskezelő alapból, amelyből másfél milliárd forintot fizettek ki a pénzügyi-gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került embereknek.

Cser-Palkovics András ezzel szemben úgy vélekedett: egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani.

"Elképesztő, hogy az MSZP ezzel a kampányszerű aprópénz-osztogatással palástolja, hogy alkalmatlan kormányzása miatt emberek tízezrei veszítették el munkájukat, hogy családok százezreit fosztják meg szinte minden szociális juttatástól, csökkentik a nyugdíjakat, a fizetéseket, elvették a lakástámogatást, az utazási kedvezményeket, árakat és adókat emeltek, valamint új adónemeket vezettek be" - sorolta közleményében a helyettes szóvivő.

Cser-Palkovics András úgy látja, a millióktól elvett pénz apró töredékét kaphatja vissza most néhány ezer ember, ami szerinte "több mint arcátlanság".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Csecsei Ilona
2009. október 22. 17:29
Én azzal a szándékkal és dühvel igényeltem meg a helyzetemhez méltó összeget, hogy amit a családi pótlék és a GyET befagyasztásávál alvett a kormány erre még hab a tortán a svájci frankban felvett hitelem 34 %-os emelkedése a világ válság kapcsán. Mea culpa az MSZP részéről, de megnézve az adakozók listáját elég mértéktaróan járultak olyan képviselők ebbe az alapba, hogy szégyen. Pedig a mi adóforintjainkon élnek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását