2024. május 5. - Györgyi

Kotler könyv az Akadémiai Kiadótól

A világ legnagyobb és legismertebb marketing szakértője könyvének új kiadása kapcsán tartott előadást a napokban Budapesten. Philip Kotler Marketingmenedzsment című könyvét, amelynek 12. kiadása az Akadémiai Kiadó gondozásában jelent meg, ezúttal Kevin Lane Keller is jegyzi, akit nem más, mint a világhírű marketing guru választott maga mellé társszerzőnek.
2009. szeptember 29. kedd 13:57 - HírExtra
Alig él a világban olyan, legalább középfokú végzettségű, vállalkozásban, oktatásban vagy kutatásban dolgozó, marketingről valamilyen formában hallott szakember, akinek a Philip Kotler név hallatán nem a Marketingmenedzsment végtelenül tisztelt szerzője jutna eszébe. A 12. kiadás még azzal a meglepetéssel is szolgál, hogy Philip Kotler, minden igazi tudóshoz méltóan, engedve az új kihívásoknak a szakma fiatalabb, de már most híresnek mondható márkamenedzsment professzorát Kevin Lane Kellert hívta meg saját örökifjú munkájának gazdagításában való közreműködésre, és őszinte szavakkal igyekszik társszerzőjét az olvasó figyelmébe ajánlani.

"Alig várom, hogy bemutathassam társszerzőmet Kevin Lane Kellert, akinek fáradhatatlan munkájával meggyőződésem szerint az eddigi legjobb kiadást sikerült elkészítenünk. Reméljük, annyira élvezik majd olvasását, amennyire mi élveztük megírását, és alapvető, meghatározó forrásává válik tanulmányaiknak és karrierépítésüknek egyaránt."

A kötetben találjuk a marketingmenedzsment elévülhetetlen és örökifjú diszciplínáit: a frissen felfedezett holisztikus marketingfelfogást, az elektronika, az internet, a boltnélküli kereskedelem legújabb hajtását, az e-businesst, a dotkom sikereket és bukásokat, az értékteremtést, a kommunikációt, a márkaépítést, a fogyasztói és szervezeti piacok jellemzőit, a stratégiaalkotás és megvalósítás eljárásait, a rövid és hosszú távú piaci sikerek forrásait, a lokális és a globális piaci magatartások formáit és buktatóit, a marketinginformáció-rendszerek alkalmazásának előnyeit vagyis mindazt, aminek átgondolt felhasználásával sikeresek lehetünk az egyre keményebb, hazai és nemzetközi versenyben. Mindezt Kotler professzortól megszokott szemelvényekkel, emlékeztetőkkel, feladatokkal és irodalmi hivatkozásokkal kiegészítve tartalmazza a könyv, kedvet csinálva a minden fejezetet záró kérdések megválaszolására is.

A KOTLER - ahogyan a marketinget tanulók, oktatók és felhasználók utalnak rá, mert évtizedek alatt szükségtelenné vált a könyv címének említése, hiszen a szerző márka, s társszerzője ezt az imázst nem gyengíti. Rövidesen A KOTLER-KELLER szerzőpáros válik márkává nem halványítva el A KOTLER alapmárka jelentését.
A könyv mindenkinek ajánlható, aki a korábban említett csoportokba besorolható, és azoknak is, akik nem. A KOTLER-KELLER-ből olyan eszközöket kapunk, amelyek segítségével jobban eligazodhatunk a piaci világ sokszínűségében - új gondolkodásmódot, magatartást tanulhatunk, és egyszerűbbnek láthatjuk a ránk váró feladatokat. Bátrabban vállalkozhatunk, kihívásokat fogadhatunk el, mert találunk példákat a sikerekre és a bukásokra egyaránt. A könyv egyik fő érdeme az emberközpontúság a vállalkozásban, a hivatalban, az otthonokban, vagyis mindenütt, ahol valakik döntést hoznak, gyakran bizonytalan körülmények között.
Akadémiai Kiadó, 7450 Ft.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását