2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Koeman: Bodnár jól döntött

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Bodnár László jó döntést hozott, amikor lemondta a szereplést a soron következő két világbajnoki selejtezőn, miután péntek éjjel halálra gázolt egy kerékpárost.
2009. augusztus 31. hétfő 20:21 - HírExtra
"Kétszer is beszéltem vele, azt mondta, hogy mentálisan nincs kész két ilyen fontos mérkőzést megvívni, úgy gondolom, nagyon helyesen döntött" - nyilatkozott hétfői, telki sajtótájékoztatóján a holland szakember.

A keret hétfőn állt össze és megkezdte a felkészülést a svédek elleni szombati, valamint a portugálokkal szemben jövő szerdán sorra kerülő világbajnoki selejtezőkre. A keretből Bodnáron kívül sérülés miatt hiányzik Vanczák Vilmos és Vaskó Tamás, míg Fülöp Márton ugyan a csapattal van, de szintén sérüléssel bajlódik.

Koeman elmondta: a világbajnoki selejtezős csoportban minden csapaton nagy most a teher, hiszen ha például az élen álló dánok nem nyernének a portugálok ellen, a magyarok pedig legyőznék a svédeket, pillanatok alatt összesűrűsödne a mezőny.

(A dánok 16 ponttal vezetnek, őket 13-mal követik a magyarok, majd a portugálok és a svédek következnek egyformán 9-cel, míg az albánoknak 6, a máltaiaknak pedig 1 pontjuk van.)

A magyar csapat 18:30-tól sajtónyilvános edzéssel kezdi meg az érdemi munkát.
A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a telki edzőközpontban mostantól rendelkezésre áll egy úgynevezett Help életmentő állomás, benne egy félautomata defibrillátorral.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását