2024. május 13. - Szervác, Imola

A tragikus egyetemi lőtértűzre emlékeznek

Koszorúzással egybekötött megemlékezést tart ma a tűzoltóság a Budapesti Műszaki Egyetemen három éve történt tragikus lőtértűz helyszínén.
2009. augusztus 7. péntek 22:33 - HírExtra
Szombaton lesz három éve, hogy tűz ütött ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lőterén, az intézmény központi épületének mínusz kettes szintjén, s az oltás közben hősi halált halt három tűzoltó. Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy emlékére az egyetem aulájában emléktáblát állítottak, s az évforduló alkalmából ezen a helyen tart ma is megemlékezést a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság.

A megemlékezésen az elhunyt bajtársak hozzátartozói, a Fővárosi Önkormányzat és a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság képviselői koszorúzzák meg az emléktáblát; ezen felül elhelyezik az emlékezés virágait a Magyar Tűzoltó Szövetség, a Budapesti Tűzoltó Szövetség, valamint több tűzoltósági érdekképviselet képviselői is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását